Velkommen til Kreakassens nye ambassadør: Den Kreative Sky

kreakassen_insta-01Hvis du nogen sinde har surfet rundt på nettet for at finde på spændende kreative projekter at lave sammen med børnene, er du helt sikkert stødt på Den Kreative Sky. Den Kreative Sky er en kreativ (!) DIY Blog skrevet af den talentfulde Heidi Korsgaard, der med sine evigt kriblende fingre elsker at klippe klistre, sy og tegne. Heidis passion for nye spændende DIY’s og ditto materialer har foruden bloggen, Den Kreative Sky, ført hende til titlen som kreativ redaktør på Enfants Terribles Magazine samt til fødslen af det nye danske Brand Nordsky.

Vi er så heldige at have fået Heidi som Kreakassen Ambassadør! Læs Heidis egne ord omkring samarbejdet med Kreakassen.dk og hvorfor hun deler vores mission om mere kreativitet i barndommen lige her.

hænder_fødder_bi_svane

hænder_fødder_bi

Kanin_gaveæske_denkreativesky_DIY_Bunnybox

tulipan_magneter_DIY_2

selvtørrendeler_opskrift_DIY_1

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *