Kreakasser til børn og voksne

DIY kits er genial underholdning og lærerig aktivitet for børn. Her på siden finder du Danmarks største oversigt over kreakasser til børn og voksne.

En kreakasse er fantastisk for børn der elsker at sidde og nærkle med små dimsedutter, lim og farvelægning, for i mange af de kreakasser du finder her på siden får du mere end 1000 dele med i kreakassen.

Det hjælper dit barn til at udfolde sig kreativt og bruge fatasien til at lave alverdens ting og sager, men som voksen er det også sjovt at have adgang til så mange forskellige kreative ting, og der er lidt nostalgi i det fra man selv var barn og sad i SFO’en og lavede kreative værker.

Kreakasse på abonnement

Prøv en velkomstpakke fra Club Creo til bare 59 kr. hvorefter det kun koster 189 kr. for et kreakasse abonnement pr. måned.

Udvalg af de bedste kreakasser

Hvad er en kreakasse?

En kreakasse er en stor kasse med diverse kreative elementer i. En kreakasse kan være et mere open-ended sæt af ting du kan bruge til kreative formål, såsom piberensere, pomponer, filt, snor, perler osv. eller det kan være en kreakasse udformet som et DIY kit, hvor sammensætningen i kreakassen udgør elementerne til at lave noget bestemt.

En kreakasse kan også være et DIY kit der lære dig hvordan man hækler, strikker, broderer eller laver linoleumstryk. Der er altså mange forskellige krea sæt og du kan finde en stor del af dem her på siden, fra mange forskellige forhandlere, hvad end du er barn el. voksen.

Kreakasser til børn fra 3 år

Kreakasser er for både børn og voksne, men i højere grad børn. De har tiden og evnen til at fordybe sig på alle tidspunkter af døgnet. Det er oplagt at præsentere en kreakasse for dit barn og lade kreativiteten udfolde sig.

Mindre børn, fra 3 år af, vil nyde godt at de store kreakasser uden noget reelt formål, hvor du bare kan lime, klistre og binde ting sammen. Dise kreakasser indeholder ofte 1000 dele eller mere i alle mulige forskellige afskygninger.

Børn der er større vil bliver glade for DIY kits der måske er lidt mere udfordrende, men hvor de samtidig kan lære en evne de vil få glæde af måske resten af livet, såsom hækling el. broderi.

En hyggelig nærværende stund mellem børn og voksne

Selvom kreakassen måske købes til dit barn, så bør du som voksen gribe muligheden og have en hyggelig stund sammen med dit barn. Lav noget sammen, ud af de mange tusinde dele, og brug dine evner, viden og ideer som voksen til at inspirere dit barn.

Kreative ting man kan lave

Listen over kreative ting man kan lave er lang, men kreakasser og DIY kits gør det nemmere at komme i gang med mange kreative ideer.

Herunder har jeg lavet en liste over kreative ting man kan lave med børn, og kreative ting til voksne, som du hurtigt kan komme i gang med at prøve med et DIY krea kit.

Krea ting til børn:

  1. Malekit: Et sæt med pensler, akryl- eller vandfarver og lærred eller papir, der giver børnene mulighed for at male deres egne kunstværker.
  2. Perle- eller Smykkesæt: Indeholder perler, tråde og tilbehør, så børnene kan lave deres egne smykker.
  3. Origami Kit: En pakke med forskellige papirer og instruktioner til at folde origamifigurer og -former.
  4. Lersæt: Et kit med ler og værktøjer, så børnene kan skabe skulpturer og figurer.
  5. Slime Kit: Indeholder ingredienser og farver til at lave slim i forskellige teksturer og farver.
  6. Dekorationskit: Et sæt med klip, klæbepapir, farvede bånd og andre dekorationsmaterialer til at skabe kort, plakater og collager.
  7. Syning og Broderisæt: Indeholder stof, nåle, tråd og instruktioner til at lære grundlæggende syning og broderi.
  8. Maskemalingssæt: Et kit med ansigtsmaling, pensler og skabeloner til at lave fantasifulde ansigtsmalerier.
  9. Træværkstedssæt: Et sæt med træstykker og værktøjer, der er sikkert for børn, så de kan skabe små træprojekter.
  10. Stenmalingssæt: Indeholder sten, maling og pensler til at male sten og skabe unikke dekorationer.
  11. Stempelsæt: Et sæt med forskellige stempler og farvepuder til at lave stempelkunst.
  12. Kreativt Skrivningssæt: Indeholder skriveredskaber, papir og inspiration til at skrive historier, digte eller dagbøger.
  13. Perlepladesæt: En samling af perleplader og perler, der kan smeltes sammen for at skabe farverige designs.
  14. Væve- eller Knittingsæt: Et sæt med garn, nåle og instruktioner til at lære at væve eller strikke.
  15. Mosaik Kit: Indeholder små farvede fliser og lim til at skabe mosaikbilleder.

Disse kreative kasser og DIY-sæt giver børn mulighed for at udforske forskellige kunstformer og håndværksaktiviteter på en sjov og pædagogisk måde.

Kreative ting til voksne:

  1. Akrylmaleri Kit: Et sæt med akrylfarver, lærred og pensler, der giver voksne mulighed for at male deres egne kunstværker.
  2. Keramikmalingssæt: Indeholder keramikfigurer, farver og pensler, så voksne kan dekorere og male deres egne keramikstykker.
  3. Smykkefremstillingssæt: Et kit med perler, tråde, værktøjer og tilbehør til at lave unikke smykker.
  4. Bordløber Broderisæt: Indeholder en broderiløber, broderitråd og instruktioner til at skabe en smuk borddekoration.
  5. Kalligrafisæt: Et sæt med kalligrafi penne, blæk og papir til at lære den kunstneriske skrivestil.
  6. Strikkesæt eller Hæklesæt: Indeholder garn, nåle og instruktioner til at lære at strikke eller hækle.
  7. Origami Kit: En pakke med forskellige papirer og instruktioner til at folde origamifigurer og -former.
  8. Maleri efter Numre Kit: Et kit med en fortrykt lærred og nummererede farver, der giver mulighed for at skabe kunstværker ved at male efter numre.
  9. Bivokskunst Kit: Indeholder bivoksblokke, værktøjer og instruktioner til at lave håndlavede bivokskunstværker.
  10. Billedvævningssæt: Et sæt med en væv, garn og instruktioner til at skabe smukke vævninger.
  11. Keramikdrejesæt: For dem med mere erfaring kan et keramikdrejesæt være en fantastisk måde at skabe skulpturer og keramiske stykker på.
  12. Dukkefremstillingssæt: Et kit med stof, mønstre og instruktioner til at lave håndlavede dukker.
  13. Lerværkstedssæt: Indeholder lermaterialer og værktøjer til at skabe keramiske kunstværker.
  14. Glasblæsningssæt: For dem, der søger en unik oplevelse, kan et glasblæsningssæt give mulighed for at skabe smukke glasstykker.
  15. Vævning af Makramé Kit: Indeholder reb og instruktioner til at skabe smukke makramé-vævninger.

Disse kreative kasser og DIY-sæt er ideelle for voksne, der ønsker at udforske nye kreative udtryksformer, udvikle håndværksfærdigheder og skabe personlige kunstværker.