Mød Pablo, Isaac og Naomi – og se deres bud på Maj kassens krea aktiviteter

Vi elsker at høre fra jer Kreakassen brugere og at komme helt derind hvor magien opstår. Derfor vil vi også løbende række ud og invitere jer med ind her på KreaBloggen, så vi alle kan inspirere og lade os inspirere. Den første på KreaBloggen er Naomi Barmettler,der bor på Østerbro og til daglig har travlt med job og to små drenge: Pablo på 7 år og Isaac på 4 år.
Velkommen, Naomi !

1. Hvor har du hørt om Kreakassen?
Fra en veninde via facebook.

2. Hvorfor valgte du at købe Kreakassen?
Fordi jeg elsker at lave kreative projekter med mine børn! Men med en travl hverdag er det nogle gange svært at finde tid til at finde ideer, købe materialer og sætte projektet i gang. Kreakassen er lidt ligesom en måltidskasse: alt er klar til når jeg kommer hjem fra arbejde, så jeg nemt kan hygge mig med mine børn og nyde en dejlig kvalitetstid uden stress og for mange forberedelser.

FullSizeRender (12)Fil_001
3. Hvad forventede du af Kreakassen?
Jeg håbede Kreakassen ville byde på nogle nye og spændende projekter, der ville være nemme at lave med børn, og de overgik langt mine forventninger: Kvaliteten af materialerne var virkelig god!
FullSizeRender (10)FullSizeRender (11)
4. Hvad var din oplevelse med Kreakassen?
Kreakassen har været en super god oplevelse. Børnene var meget spændte og sprang fra et projekt til et andet, de blev simpelthen bare ved med at åbne poserne!
Fil_008FullSizeRender (13)
5. Hvad fik du og dine børn ud af Kreakassen?
Først og fremmest fik vi nogle dejlige timer til at gå med at snakke sammen om farver, teknikker og materialer. Det var skønt at kunne tage sig tid til at udføre et projekt, at nyde processen (ventetiden, tørretiden), at se hvor stolt mine børn var over at se hvilke fine ting de kunne skabe – både til at lege med, at pynte etc..
FullSizeRender (14)13177631_407914145999679_2090969913638593301_n
 Tusinde tak, Naomi! Dejligt at se de fine stemningsbilleder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *